Tentamentraining

Tentamens halen? Boek nu een Slim Academy tentamentraining

Sinds 1994 hebben we al 64.000+ studenten geholpen. Heb je moeite met beginnen, krijg je de stof niet onder de knie of wil je alles gewoon nog een keer gestructureerd uitgelegd krijgen? Een tentamentraining bij Slim Academy bereidt je optimaal voor! Sinds de oprichting in 1994 helpt Slim Academy studenten succesvol met het voorbereiden van hun tentamens. Onze enthousiaste repetitoren krijgen gemiddeld een 8,6 voor het lesgeven en hun vakkennis! Ben je benieuwd bij welke vakken we jou kunnen helpen? Klik dan op onderstaande knop voor het volledige cursusoverzicht van de studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit.

Hoe is een Slim Academy cursus opgebouwd?

Tijdens een Slim Academy cursus wordt in 9 of 12 uur alle tentamenstof behandeld. Je krijgt uitgebreid uitleg van de verplichte theorie. Dit betekent dat je niet alleen de hoorcolleges uitgelegd krijgt, maar ook de werkcolleges, literatuur en eventueel andere verplichte stof. Daarnaast wordt er veel geoefend met mogelijke tentamenvragen en wordt er diep ingegaan op de antwoorden en eventuele uitwerkingen. Door deze oefeningen maak jij met meer zelfvertrouwen jouw tentamens.

Doordat de cursus wordt gegeven in een kleine groep van 10 tot 12 studenten is er veel ruimte voor interactie en vragen. Onze repetitoren kennen de stof van A tot Z en weten ook welke onderdelen hiervan het meest belangrijk zijn voor het behalen van jouw tentamens. Zo zorgen we dat de meest uitdagende en moeilijke onderwerpen ook de meeste aandacht krijgen. Verder zorgen we dat de stof goed verdeeld is over de lesdagen zodat je deze optimaal tot je kunt nemen. Wil je zeker zijn van een plek bij één van onze cursussen? Selecteer bovenaan de website jouw studiejaar en periode en schrijf je in!

Voordelen:

 • Beoordeeld met een 8.6

 • Fijne cursuslocaties

 • Gratis herkansingsregeling

 • De beste student-docenten

 • Hoog slagingspercentage

 • Gunstige lestijden

Voor wie?

Heb jij voor een bepaald vak net wat meer begeleiding nodig omdat de stof ontzettend moeilijk is of je wat krap zit in je tijd? Volg dan een tentamentraining bij Slim Academy en wordt optimaal voorbereid op je lastigste tentamens.

De kracht van Slim Academy zit hem in het feit dat je al tijdens de lessen interactief oefent met alle moeilijke stof. Zo onthoud je gelijk alle tentamenstof en ben je klaar voor het tentamen! Ook kun je de behandelde onderwerpen thuis nog eens rustig doorkijken door ons uitgebreide lespakket door te bladeren.

Wij zijn een typische “door studenten, voor studenten” organisatie, wat betekent dat de beste student-docenten voor de klas staan om hun medestudenten te helpen. Ook wordt het gehele cursusaanbod bepaald door een ouderejaars, zij weten namelijk precies wat de lastige onderwerpen zijn die vaak in het tentamen voorkomen!

Heb je vragen over een Slim Academy cursus en/of ben je benieuwd of een Slim Academy cursus jou kan helpen? Kom dan in contact met onze klantenservice via klantenservice@slimacademy.nl of bel 010 – 2142394 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 geopend), of bekijk het cursusaanbod.

Zo werkt het:

 • Tot 4 dagen van te voren kosteloos uitschrijven

 • Cursustijden worden afgestemd met verplichte lessen

 • Ontvang jouw uitgebreide les- en oefenpakket bij de 1e les

 • Knallen op jouw tentamen

 • Tentamen niet gehaald? Volg de gratis herkansingscursus

Gratis herkansingsregeling

ls je bij Slim Academy een reguliere cursus volgt voor het tentamen van de eerste kans van een vak en je haalt ondanks het volgen van de cursus dit vak niet, dan mag je gratis deelnemen aan de cursus voor de herkansing van dit vak om zo alsnog je vak te halen. Slim Academy Crash Courses en Voortgangstoetsen vallen niet onder deze regeling.

Vragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact me je op!

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op onze website, één van de bedrijfsonderdelen, onze producten en diensten, of de mogelijkheden om samen te werken met Slim Academy? Neem dan contact op met ons door dit formulier in te vullen. Je kunt ons ook bellen via 010 214 32 45.