Snel en efficiënt afstuderen met persoonlijke scriptiebegeleiding?

Elke student van iedere Hogeschool of Universiteit kan bij Slim Academy en ScriptieMaster terecht voor professionele scriptiebegeleiding. Dus of je het lastig vindt om te beginnen, bent vastgelopen tijdens het schrijven van je scriptie, of moeite hebt om gemotiveerd te blijven, wij bieden altijd de scriptiebegeleiding die bij jouw situatie past. Zo zorgen we er samen voor dat je snel en tevreden kunt afstuderen.

Onze 170+ professionele scriptiebegeleiders zorgen er met jou voor dat jij jouw scriptie op tijd en succesvol afrondt. We kunnen je onder andere begeleiden bij het maken van een planning, het aanbrengen van structuur en samenhang, maar ook bij inhoudelijke vraagstukken zoals het formuleren van een probleemstelling, deelvragen of hypothesen. Verder ben je voor begeleiding op statistisch vlak bij Slim Academy aan het juiste adres.

Ben jij op dit moment al bezig met het schrijven van je scriptie of sta je op het punt om te beginnen? Wij bieden iedere student een gratis adviesgesprek met een van onze scriptie-experts aan. In dit gesprek kijken we samen waar je op dit moment bent in jouw scriptietraject, waar je tegenaan loopt en hoe wij je het beste kunnen ondersteunen. Klik hier om een afspraak te maken of kom via de onderstaande knop meer over onze scriptiebegeleiding te weten.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Wat zeggen onze klanten?

“Mijn begeleider heeft mij geholpen bij het grote geheel, waardoor ik een compleet scriptie heb kunnen inleveren, in plaats van een document met weinig samenhang tussen de hoofdstukken. Ik had veel moeite met mijn scriptie, omdat ik een tijdje was gestopt met mijn studie, maar ik heb het toch met de hulp van mijn begeleider in 1 keer gehaald! Bedankt!”

Karim

“Geweldige ondersteuning en een zeer ervaren en kundige begeleider!”

Inka

“Zoals menig student had ik moeite met het kiezen van een onderwerp. Dit is in samenwerking met Ruud (van Slim Academy) prima gelukt. Verder is het erg fijn geweest om een rode draad te krijgen en natuurlijk de tussentijdse checks! Kortom, mijn ervaringen zijn positief.”

Pim

“Patrick reageerde altijd snel, had goede adviezen en stuurde af en toe een berichtje om te vragen hoe het ging. Erg goede ervaring!”

Nina

“My tutor is very attentive. When he hasn’t heard of me he contacts me to see how it’s going. He doesn’t tell me directly what should be changed (which is good, because it is not the point that he does everything for me) but he makes me think about it, really hard, and think about it from another perspective. He is also very quick to respond. I’m happy with the overall service.”

Ronaly

Voordelen van scriptiebegeleiding
bij Slim Academy

Hieronder vind je alle redenen waarom je voor scriptiebegeleiding van Slim Academy moet kiezen!

Bekijk hier onze scriptiebegeleiders

scriptiebegeleider-karin-afbeelding

Karin

Bedrijfskunde en Economie

scriptiebegeleider-erlend-afbeelding

Erlend

Economie en Bestuurskunde

scriptiebegeleider-mirjam-afbeelding

Mirjam

Pedagogische Wetenschappen & Sociale Wetenschappen

scriptiebegeleider-marjorie-afbeelding

Marjorie

Rechtsgeleerdheid & Publiekrecht

MAAK KENNIS MET JOUW PERSOONLIJKE BEGELEIDER

Sneller afstuderen? Meld je nu aan voor scriptiebegeleiding

Kom gratis en vrijblijvend met ons kennismaken, op locatie of online!

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 952 716.