FAQ

Hieronder vind je antwoorden op de vragen die het meest aan onze klantenservice worden gesteld. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met de klantenservice (klantenservice@slimacademy.nl) of bel: 010 – 214 32 45. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Of benader ons via Whatsapp op 06 43 95 27 16 (bereikbaar van 9:00 tot 17:00).

Algemeen

Wanneer je na meer dan 2 werkdagen nog niets ontvangen hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Deze kan voor je uitzoeken waar het probleem zich bevindt. Hou er rekening mee dat PostNL alleen bezorgt op dinsdag tot en met zaterdag. 

Je kunt bellen op 010-2140601 of mailen naar klantenservice@slimacademy.nl.

Tip: kijk even goed in je bestelbevestiging of jouw boekje al beschikbaar is, vaak kan je de boekjes al eerder kopen dan wanneer ze daadwerkelijk beschikbaar zijn.

De levertijd is afhankelijk van de verschijningsdata van de producten die je besteld hebt. Alle verslagen worden naar je verstuurd zodra ze beschikbaar zijn. De specifieke verzenddata vind je ook in je bestelbevestiging.

Heb je meerdere producten besteld met verschillende verschijningsdata? Dan verzenden we deze op de data dat ze beschikbaar zijn. Je kunt dan meerdere enveloppen van ons ontvangen. Uiteraard betaal je hiervoor geen extra verzendkosten.

Na verzenden zijn de verslagen de volgende dag bij je in huis, afhankelijk van de bezorging van PostNL. De bezorging van PostNL vindt als volgt plaats:

95% van de samenvattingen die voor 19:00 worden besteld, worden de volgende werkdag geleverd. 5% van de samenvattingen die voor 19:00 worden besteld, worden na twee werkdagen afgeleverd.

Houd er rekening mee dat PostNL alleen bezorgt op dinsdag tot en met zaterdag. 

Bovenaan de webpagina kun je kiezen voor ‘registreer’. Je kan hier je gegevens invullen en kiezen voor ‘verstuur’ om je account aan te maken.

Het is niet verplicht om voorafgaand aan je eerste bestelling te registeren, je kunt dit ook nog gewoon tijdens je bestelling doen.

Het wachtwoord wat je op moet geven, mag je zelf verzinnen. Je kunt je wachtwoord en emailadres na het aanmaken van je profiel eenvoudig wijzigen. Mocht je je wachtwoord ooit vergeten dan kun je dit eenvoudig via de website resetten.

Je kunt bij Slim Academy op drie manieren betalen:

Automatische incasso

Je machtigt SlimStuderen B.V. om éénmalig het bedrag van de bestelling van je rekening af te schrijven. Je vult hiervoor bij je bestelling je rekeningnummer in. Wij nemen jouw order direct in behandeling en schrijven het geld na enkele dagen van jouw rekening af. Deze betaalmethode is gratis.

iDEAL

Uiteraard kan je bij SlimStuderen.nl ook met iDEAL betalen. Ook bij deze betaalwijze nemen wij jouw order direct in behandeling. Voor deze betaalmethode brengen we € 0,50 in rekening.

Creditcard

Tot slot kan je ook met je creditcard betalen. Net als bij de andere betaalmethodes nemen wij jouw order hierbij direct in behandeling. Voor deze betaalmethode brengen we € 0,50 in rekening.

Tip: automatische incasso is de meest voordelige manier van betaling!

Moet je toch handmatig betalen n.a.v. bijvoorbeeld een mislukte incasso? Dan kun je dit overmaken naar het rekeningnummer (IBAN) van Slim Academy B.V.: NL81 ABNA 0590 3250 00.

Voor het verzenden van de verslagen betaal je een bijdrage van €1.95. Dit bedrag ligt lager dan de werkelijke posttarieven en dan de bedragen die worden gehanteerd door andere aanbieders.

Wanneer je de verslagen ophaalt bij een van onze verkooppunten, betaal je uiteraard geen verzendkosten.

Wil je jouw verslagen kopen bij een verkooppunt? Kijk dan op deze pagina voor een lijst met onze verkooppunten.

De verslagen van Slim Academy hebben betrekking op de verplichte literatuur en colleges van de verschillende vakken.

Aanvullende informatie over de inhoud, aantal pagina’s en aanpassingen ten opzichte van eerdere jaren is terug te vinden onder ‘meer weergeven’ bij het desbetreffende verslag in de shop.

Heb je een specifieke vraag? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice.

Dit is afhankelijk van jouw situatie. Wanneer wij samenvattingen aanbieden voor jouw aankomende studiejaar, zetten we jouw abonnement automatisch om in een abonnement voor het nieuwe collegejaar. Als je dit jaar een bachelor 2 abonnement had, ontvang je volgend jaar automatisch de samenvattingen van bachelor 3.

Wanneer jij nu in (bijvoorbeeld) bachelor 3 zit en wij geen samenvattingen aanbieden voor de master, dan wijzigen we jouw abonnement in een lifetime abonnement, wat inhoudt dat je (na afloop van je studie) toegang krijgt tot alle samenvattingen van de studie, zodat je deze als naslagwerk in je verdere carrière kunt gebruiken.

Mogelijk wijzigt de prijs van je abonnement. Hierover sturen we jou in augustus uiteraard een informerende mail. Mocht je dan onverhoopt besluiten om je abonnement stop te zetten, dan kan je ons dat eenvoudig per mail laten weten voor 1 september.

Onze abonnementen hebben een vaste looptijd van 12 maanden. Dit betekent dat je in de eerste 12 maanden na afsluiten van je abonnement je dit niet kunt opzeggen. Na afloop van deze 12 maanden is je abonnement maandelijks opzegbaar en kan je dus zelf bepalen per welke maand je dit abonnement opzegt.

Uiteraard hebben wij met het bepalen van de prijs van een abonnement rekening gehouden met het feit dat je in de zomer minder of geen producten ontvangt, zodat je met een abonnement nooit teveel betaalt en altijd voordeliger uit bent dan bij het aanschaffen van losse samenvattingen.

Bij het afsluiten van je abonnement voor collegejaar 2018/2019 kon je kiezen tussen een betaling per maand of een betaling per jaar. In beide gevallen heb je echter een abonnement afgesloten voor het collegejaar 2018/2019 dat loopt tot en met 31 augustus 2019. Dit betekent dat de maandelijkse incasso doorloopt tot en met augustus 2019. Uiteraard hebben wij met het bepalen van de prijs hier rekening mee gehouden, zodat je nooit teveel betaalt.

Met een Lifetime Abonnement ben jij na het afstuderen altijd up-to-date met alle relevante stof binnen jouw vakgebied. Je hebt onbeperkt digitaal toegang tot alle samenvattingen voor elk vak wat je hebt gevolgd gedurende jouw studie of nieuw gegeven wordt. Voor maar 48 euro per jaar blijf jij op de hoogte van alle (academische) ontwikkelingen binnen jouw vakgebied! 

Let op! Lifetime Abonnementen kunnen alleen worden afgenomen door oud-klanten van Slimstuderen.nl en Capita Selecta.

Het rekeningnummer (IBAN) van SlimStuderen B.V. is NL81 ABNA 0590 3250 00 te Rotterdam.

Wanneer je een samenvatting bestelt, kun je aangeven op welke wijze je deze wilt ontvangen. Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden:

– Alleen op papier

– Op papier én digitale toegang

– Alleen digitaal

Wanneer je kiest voor een van de laatste twee opties, krijg je ook digitale toegang tot je samenvatting. Je ontvangt zodra je samenvatting beschikbaar is direct een e mail om je account aan te maken om je samenvattingen digitaal te kunnen lezen.

Jouw samenvattingen zijn gedurende het hele collegejaar beschikbaar. Aan het eind van het collegejaar verwijderen wij de documenten. Het is niet mogelijk om een digitale samenvatting uit te printen.

Je kunt de samenvatting lezen via het internet (slimstuderen.mydox.nl) of in één van onze apps voor je telefoon, tablet of Windows 10 PC. Zoek even op SlimStuderen in de appstore en je vindt onze apps vanzelf! Op dit moment zijn onze apps alleen beschikbaar in de Nederlandse appstore.

 

Zijn er zaken onduidelijk, aarzel dan niet om ons even te bellen op 010 714 23 43 of te mailen via klantenservice@slimacademy.nl!

Inschrijven voor een cursus kan alleen via deze website. Selecteer jouw onderwijsinstelling, studie en studiejaar. Hierna kom je op de inschrijfpagina, waar je het vak kunt selecteren waarvoor je jezelf voor wil inschrijven.

Het is mogelijk om je via de site voor meerdere cursussen in te schrijven. Dit kan voor iedere cursus apart, of voor meerdere cursussen gezamenlijk.

Op het moment dat de cursus op de website aangeboden wordt, kun je jezelf inschrijven voor de cursus. Houd de site dus regelmatig in de gaten. Ook kun je jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief. Hiermee word je automatisch op de hoogte gehouden van de beschikbaarheid van de cursussen. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan onderaan deze pagina.

Wij bieden cursussen aan voor de studies die in het menu onderaan de website staan vermeld. Voor alle struikelvakken worden cursussen aangeboden. Indien je ook een cursus wilt volgen voor een vak dat niet op de site staat, kun je mailen met de klantenservice. Vervolgens wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn.

Als de cursus nog niet vol is, is het onder bepaalde voorwaarden nog mogelijk om je in te schrijven. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Verzenden

Uiterlijk twee weken voor de aanvang van het tentamen is bekend wanneer de cursus precies gegeven wordt. Deze gegevens zijn terug te vinden op de website. Als op dat moment de data en tijden nog niet bekend zijn, kun je jezelf gewoon inschrijven en later eventueel weer uitschrijven als de tijden niet bevallen. (NB: Uitschrijving moet uiterlijk 4 dagen voor aanvang van de cursus plaatsvinden!)

De cursus bevat een uitleg van de theorie. Daarnaast wordt er geoefend met mogelijke tentamenvragen. De cursus wordt gegeven in een kleine groep van 10 tot 12 studenten door één van onze repetitoren. Het cursusmateriaal is inbegrepen. Boeken en overig schrijfmateriaal moeten zelf worden meegebracht.

Als de cursus vol zit, is het helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de cursus. Mogelijk wordt er door Slim Academy een reservelijst beschikbaar gesteld. Indien dit het geval is, zal dit duidelijk worden aangegeven op het inschrijfformulier.

Het is alleen voorafgaand aan de cursus mogelijk om van groep te wisselen als er plaats is bij de andere groep. Wisselen is mogelijk tot 4 dagen voor het begin van de cursus waarvoor je ingeschreven staat. Om te wisselen van groep is het nodig een email te sturen naar de klantenservice. Pas na bevestiging van de klantenservice ben je verplaatst naar een andere groep. Het is helaas niet mogelijk om tussentijds over te stappen naar een andere groep; alle lessen moeten binnen dezelfde groep gevolgd worden.

De locatie van de cursus wordt twee weken voor aanvang van de cursus bekend gemaakt via de site. De specifieke locaties worden vermeld op het inschrijfformulier. Ook is op de studiepagina onder het kopje cursuslocaties algemene informatie te vinden over de gebruikelijke locaties in de verschillende steden.

Je kunt jezelf afmelden voor de gehele cursus 4 dagen voor aanvang van de eerste les, hierna is afmelden niet meer mogelijk. Afmelden moet per mail gedaan worden, per telefoon is dit niet mogelijk.

Het is helaas niet mogelijk om je af te melden voor een les. Mocht je toch een les moeten missen, en heb je hiervoor een studiegerelateerde reden (tentamen, college of een andere Slim Academy-cursus), dan kan in overleg worden besloten om je van een kortingscoupon te voorzien, die de waarde heeft van een gratis les (€20,-) in een volgende Slim Academy cursus. Neem hiervoor uiterlijk vier werkdagen voor aanvang van de cursus contact op met de klantenservice.

Een klacht kun je mailen naar de klantenservice met een duidelijke omschrijving van de klacht en de gegevens van de gevolgde cursus (cursusnaam, stad, groep, eigen naam en gegevens). Klachten die bij ons binnenkomen tot drie dagen na afloop van de cursus worden direct in behandeling genomen. Klachten die later worden gemeld kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

Voor vrijwel alle vakken wordt er een cursus gegeven voor de herkansing. Als je graag een herkansingscursus wilt volgen, maar deze nog niet op de site staat, kun je een e-mail sturen naar de klantenservice met de vaknaam, studie, studiejaar, studiestad, en jouw contactgegevens. Dan kan er bepaald worden of er voldoende animo is voor een herkansingscursus.

Betalen

U kunt op drie manieren betalen voor de cursus:

– Automatische incasso

– Factuur

– Factuur naar derden

Voor het sturen van een factuur wordt €3,95 administratiekosten in rekening gebracht. Tijdens de inschrijving op de website kun je aangeven welke betalingsmethode jouw voorkeur heeft.

Heb je gekozen voor een automatische incasso dan wordt de betaling automatisch geïncasseerd nadat de cursus gegeven is. Heb je gekozen voor betaling via een factuur dan wordt deze na afloop van de cursus verstuurd.

Het IBAN van Slim Academy B.V. is NL81 ABNA 0590 3250 00 te Rotterdam. Vermeld bij betalingen altijd het factuurnummer. Dit nummer staat vermeld op de factuur.

Vragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact me je op!

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op onze website, één van de bedrijfsonderdelen, onze producten en diensten, of de mogelijkheden om samen te werken met Slim Academy? Neem dan contact op met ons door dit formulier in te vullen. Je kunt ons ook bellen via 010 214 32 45.