Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 952 716.


    Een aanvraag ingediend, en nu?

    Na jouw aanvraag nemen we op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze scriptie-experts in te plannen. In dit telefonische adviesgesprek kijken we waar je in jouw scriptietraject tegenaan loopt en hoe we je hier het beste bij kunnen ondersteunen. Mocht je haast hebben bij jouw hulpvraag kun je ons ook direct even een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

    Mocht je na het adviesgesprek gebruik willen maken van scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster en Slim Academy kunnen we je vaak dezelfde dag nog koppelen aan een van onze begeleiders. Bij deze koppeling houden we natuurlijk rekening met jouw wensen en behoeften. Je kunt ons team van scriptiebegeleiders hier bekijken.