010 214 32 45|info@slimacademy.nl
 • iconBeoordeeld met 8,1 icon
 • icon99% beveelt ons aan
 • icon250.000+ studenten geholpen
 • iconSinds 1994 actief

De abonnementen zijn binnenkort weer beschikbaar! We mailen je zodra dit voor jouw studie geldt. Vergeet niet de code SLIMACADEMY te gebruiken voor 1 maand GRATIS!

Loading...
Rijksuniversiteit Groningen | Bedrijfskunde | Slim AcademySepaand2019-09-19T10:29:16+02:00

Alles over de opleiding Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen!

Wat houdt Bedrijfskunde op de Rijksuniversiteit Groningen in?

De driejarige bacheloropleiding Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit staat bekend als een interdisciplinaire, wetenschappelijke en praktijkgerichte opleiding. Er wordt veel aandacht besteed aan vaardigheden die in de beroepspraktijk belangrijk zijn.

Bij Bedrijfskunde houd je je bezig met alle facetten die te maken hebben met het goed laten lopen van een onderneming. In het eerste jaar leer je alle kneepjes van het vak en ga je op bedrijfsbezoek of voer je een onderzoek bij een bedrijf uit. In het tweede jaar verdiep je je in methoden van wetenschappelijk onderzoek en je oefent vaardigheden. Daarnaast kies je één van de volgende profielen:

 • Business & Management

 • Accountancy & Controlling

 • Technology Management

Deze profielen bieden een verdieping in een bepaalde richting. Je wordt dus breed opgeleid, met een specialisatie. In het derde jaar kies je een universitaire, facultaire of buitenlandse minor. Bij een universitaire minor verbreed je je kennis, bij een facultaire minor ga je je specialiseren. In de buitenlandse minor volg je vakken aan een universiteit in het buitenland. Als je het profiel Accountancy & Controlling kiest, ligt de minor al vast wegens beroepseisen. In het tweede deel van het derde jaar schrijf je een bachelorthesis en daarnaast volg je nog een aantal vakken. Ben je benieuwd naar de opleiding en wil je graag meer te weten komen? Schrijf je hier direct in voor open dagen en meeloopdagen!

Waarom Bedrijfskunde studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen?

Bekijk hier alle redenen waarom je Bedrijfskunde moet studeren!

Studievereniging EBF

Lid worden van de EBF?

studievereniging-ebf-afbeelding

De studievereniging die met de opleiding bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen verbonden is, is EBF. De Economics and Business Faculty, is de studievereniging voor alle economische en bedrijfskundige studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen. De EBF legt de focus op studie, samenbrengen van studenten, carrière en internationaal. Word direct lid van de studievereniging via deze link!

Bekijk hier de website van EBF

Wat kan Slim Academy voor jou als Bedrijfskunde student betekenen?

Optimale studieondersteuning in het hoger onderwijs, sinds 1994!

Slim Academy is hét kwaliteitslabel voor studieondersteuning in het hoger onderwijs. Sinds onze oprichting in 1994 staan de student en het behalen van de studiepunten centraal. Dit doen wij met onze samenvattingen, tentamentrainingen op locatie, online tentamentrainingen en 1-op-1-scriptiebegeleiding. Inmiddels verkopen wij per jaar meer dan 200.000 producten en heeft Slim Academy zich kunnen ontwikkelen van kleine studenten start-up, tot marktleider van studieondersteuning in het hoger onderwijs van Nederland. Met 5 locaties, meer dan 800 student-medewerkers en 150 scriptiebegeleiders door heel Nederland staat er altijd iemand voor je klaar. En daar zijn we trots op! Met ons team in Groningen, kunnen wij de Bedrijfskunde studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen optimale studieondersteuning bieden.

Of studeren nu even niet kan, lukt of past, door Slim Academy behaal jij als student jouw studiedoel op de manier die bij jouw wensen aansluit.

Studeren is moeilijk om uiteenlopende redenen. Wij geloven dat het afstemmen van onze studieondersteunende producten en diensten op de specifieke hulpvragen van studenten in het hoger onderwijs, studeren prettiger, efficiënter en bovenal effectiever maakt.

– Structurele kwaliteit in alles wat we doen
– Laat alles actiegericht zijn
– Intelligent handelen is vanzelfsprekend
– Meesterlijk professionalisme

 • 200.000+ producten per jaar

 • Vijf locaties in Nederland

 • 800+ studentmedewerkers

 • 170+ begeleiders

Wat zeggen onze klanten?

“Mijn begeleider heeft mij perfect geholpen, Thanks!”

Karim

“Geweldige ondersteuning en een zeer ervaren en kundige begeleider!”

Inka

“De Capita Cursus voor Financial Accounting was erg praktisch en daardoor kon ik me goed voorbereiden op het tentamen. Er waren veel vragen waar ik echt veel aan had en me goed kon verdiepen in de stof.”

Tim

“De samenvatting van SlimStuderen zijn altijd erg overzichtelijk waardoor ik goed door de stof heen kan komen. Daarnaast zijn er altijd praktische lijstjes en bullet points waardoor ik een goed beeld krijg van de stof. ”

Ted

“Hele fijne samenvattingen, die erg compleet zijn. Het enige minpunt is dat ze soms wel erg lang zijn, maar dat is ook wel logisch met zulke dikke boeken.”

Lisa

Kwaliteitsamenvattingen voor Bedrijfskunde aan de RUG?

Bij Slim Academy ben je aan het juiste adres voor goede samenvattingen en college-uittreksels voor Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Wij bieden samenvattingen voor (bijna) alle vakken van Bedrijfskunde. De samenvattingen van Slim Academy bieden jou de optimale voorbereiding voor jouw tentamens! Krijg je geen overzicht? Mis je de grote lijnen of ben je te laat begonnen? De samenvattingen zijn om verschillende redenen geschikt als ondersteuning tijdens jouw leerproces. Benieuwd naar ons aanbod? Vind hier alle beschikbare samenvattingen voor de studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen of bekijk hier het voorbeeldexemplaar! 

 • Zeer hoge kwaliteit verslagen en uittreksels

 • Eenvoudig online te bestellen op Slim Academy

 • Ruim voor de tentamens beschikbaar en geleverd

 • Voor 19.00u besteld de volgende dag verzonden

Bekijk hier onze Bedrijfskunde samenvattingen

Gratis supplementen

Voor sommige vakken van Bedrijfskunde wordt nog stof uitgebracht vlak voor het tentamen, of het laatste college wordt slechts enkele dagen voor het tentamen gegeven. In dat geval is het niet mogelijk om deze stof nog op tijd in de samenvattingen van Bedrijfskunde op te nemen. Wij zetten deze stof gratis voor je online! Zo kan je toch nog op tijd voor je tentamen alle studiestof leren. Bekijk op de supplementen pagina welke supplementen voor Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen beschikbaar zijn. Zo kan je altijd alle tentamenstof leren.

 

BEKIJK HIER DE SUPPLEMENTEN

Slim Academy tentamentrainingen

De beste tentamentrainingen sinds 1994!

Ben je op zoek naar een optimale voorbereiding voor jouw Bedrijfskunde tentamens? Wij bieden verschillende tentamentrainingen aan voor de opleiding Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen! Sinds 1994 zijn er al meer dan 64.000 studenten succesvol geholpen met het voorbereiden van hun tentamens! Wij bieden kwalitatieve tentamentrainingen aan die gegeven worden door student-docenten. Onze docenten hebben de cursus zelf met een hoog cijfer afgerond en weten dus als geen ander wat je moet weten om het tentamen te halen. Met een Slim Academy tentamentraining bereid jij je optimaal voor op dat lastige Bedrijfskunde tentamen. Haal je jouw tentamen niet? Dan bieden wij jou een gratis herkansingscursus aan!

 • 12.000+ cursisten per jaar

 • 5 locaties in Nederland

 • 800+ studentmedewerkers

 • De beste docenten

Bekijk hier onze Bedrijfskunde tentamentrainingen

De locaties van de tentamentrainingen

Bekijk hieronder onze locaties

De cursussen voor studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en Hanze Hogeschool Groningen worden grotendeels gegeven op onze eigen locatie aan Kwinkenplein 8-4 in het centrum van Groningen op 1 minuut lopen van de Grote Markt. Verder worden er trainingen gegeven in verschillende gebouwen van de Rijksuniversiteit Groningen. De belangrijkste gebouwen per stad staan hieronder afgebeeld. 

Nieuw: Voordelige abonnementen!

Haal al jouw studiepunten nu nog makkelijker binnen met onze handige abonnementen!

Voor de ideale voorbereiding op jouw Bedrijfskunde tentamens sluit je een handig abonnement af bij Slim Academy. Je ontvangt alle producten uit jouw abonnement gratis en automatisch thuis en bespaart afhankelijk van jouw studie tot wel 60% t.o.v. het aanschaffen van de losse producten.

Een overzicht van onze producten en abonnementen vind je hier.

Bekijk hier onze abonnementen

Scriptiebegeleiding bij Slim Academy

Persoonlijke scriptiebegeleiding op maat voor ieder student!

Heb je hulp of begeleiding nodig bij het schrijven van je scriptie? Samen met een team van 170 professionele scriptiebegeleiders bieden wij scriptiebegeleiding voor alle studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen. Iedere scriptie heeft zijn eigen vraagstelling en is dus uniek net zoals de student dit is. Geen enkele student en scriptie is hetzelfde. Hierom bieden wij Scriptiebegeleiding op maat aan. Samen met een expert in het vakgebied van jouw scriptie onderwerp, gaan we jouw scriptie tot een succes brengen. Heb jij je scriptie al helemaal af, maar wil jij een laatste check voordat je deze definitief inlevert? Slim Academy biedt een nakijkservice, waarbij wij je scriptie controleren op inhoud, structuur en taalfouten.

Benieuwd naar wat Slim Academy voor jouw scriptie kan betekenen? Klik hier voor meer informatie of vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

 • Gratis adviesgesprek

 • Begeleiding in heel Nederland

 • 150+ scriptiebegeleiders

 • Scriptiehulp online of offline

Bekijk hier het aanbod van Slim Academy

Bekijk hier onze scriptiebegeleiders

scriptiebegeleider-karin-afbeelding

Karin

Bedrijfskunde en Economie

scriptiebegeleider-erlend-afbeelding

Erlend

Economie en Bestuurskunde

scriptiebegeleider-mirjam-afbeelding

Mirjam

Pedagogische Wetenschappen & Sociale Wetenschappen

scriptiebegeleider-marjorie-afbeelding

Marjorie

Rechtsgeleerdheid & Publiekrecht

MAAK KENNIS MET JOUW PERSOONLIJKE SCRIPTIEBEGELEIDER

Werken bij Slim Academy?

Slim Academy is marktleider op het gebied van wo studieondersteuning en hbo en wo scriptiebegeleiding. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het Erasmus Center for Entrepreneurship in Rotterdam en in Amsterdam, Groningen, Leiden, Utrecht, Maastricht en Rotterdam hebben wij vestigingen waar we met studenten in contact komen.

In de steden staan onze Studiemanagers, Auteurs, Student-docenten, Scriptiebegeleiders en MatchMakers klaar om de beste studieondersteuning te bieden. Werken bij Slim Academy betekent werkzaam zijn in een sociale, ambitieuze en ondernemende omgeving, waarbij jouw kennis en kunde worden ingezet om studenten naar een hoger niveau te tillen. Kom jij ons team versterken?

 • Goed salaris

 • Bouw aan jouw cv

 • Een gezellige werksfeer

 • Flexibel in te plannen uren

 • Gratis studieondersteuning

 • Bonussen bij goed presteren

 • Goede doorgroeimogelijkheden

 • Borrels en evenementen

 • Persoonlijke ontwikkeling

Bekijk hier al onze vacatures

Studentenblogs

Hieronder vind je waardevolle scriptie en studenten tips om je te helpen tijdens je studie!

De beste studenten tips & tricks?

Via onderstaande knop vind je de beste studenten tips!

BEKIJK HIER DE BESTE STUDENTEN TIPS

Questions?

Check out our FAQ here first to find your answer. Can’t find your question?
Complete the form below and we will contact you!

Do you have questions about the information on our website, one of the business units, our products and services, or the possibilities to collaborate with Slim Academy? Check out our FAQ here. Can’t find your question? Then, contact us by filling in this form. You can also contact us through Whatsapp.


  Go to Top