Studieheld gezocht

Slim Academy zoekt studieheld (flexibel)

Werk jij mee aan onze samenvattingen? Slim Academy zoekt studiehelden voor de studies Rechten, Bedrijfskunde, Economie, Psychologie en Geneeskunde (flexibel aantal uur p/w in te plannen). Word jij onze nieuwe collega met een passie voor jouw studie en vakgebied? Draag komend collegejaar jouw steentje bij aan onze samenvattingen en verzeker jezelf van de eeuwige dankbaarheid van jouw medestudenten!

Ben jij een studieheld in wording?

  • Krijg jij energie van het helpen van medestudenten bij het halen van hun tentamens?

  • Je werkt graag in teamverband en voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit

  • Haal je goede cijfers en presteer je bovengemiddeld bij je studie?

  • Kun jij beknopt de lastigste onderdelen van studiestof samenvatten?

  • Werk je secuur, met oog voor detail en kun je voor een langere tijd gefocust zijn?

  • Ben je zelf een ster in taal en lijkt het je leuk onze samenvattingen en lespakketten te controleren?

Beantwoord jij bovenstaande vragen met Ja? WE WANT YOU!

Als Studieheld ben je (samen met jouw partners in crime) verantwoordelijk voor de samenvattingen van Slim Academy binnen jouw studie. Primair waarborg je het aanbod en de kwaliteit van de samenvattingen. Jij inventariseert de relevante tentamenstof, zorgt dat deze stof uitgangspunt is voor onze studieondersteuning en controleert het werk van jouw mede helden! Zo ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor jouw jaarlaag van jouw studie.

Wat bieden wij?

  • Je verdient een goed vast salaris

  • Een gigantische brok ervaring op je CV

  • De eeuwige dankbaarheid van alle studenten die dankzij jou hun studiepunten met gemak gaan halen!

  • Een ambitieuze, gezellige werksfeer waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te werken en tegelijkertijd altijd de steun hebt vanuit de (ervaren) organisatie.

Hoe deel jij jouw uren in?

Als studentenorganisatie weten we hoe druk het studentenleven soms kan zijn! Daarom ben jij bij Slim Academy vrij om, in overleg met je collega’s, je eigen taken en uren in te delen. Zo kun je er in rustige periodes voor kiezen om veel uren te maken en diverse cursussen te geven, samenvattingen te schrijven en controleren en/of te werken aan het verbeteren van ons lesmateriaal. Heb je een drukke periode voor de boeg? Dan draai je wat minder uren! Zo blijft deze bijbaan goed te combineren met je studie.

En wie zijn wij?

Slim Academy is marktleider op het gebied van wo studieondersteuning en hbo/wo scriptiebegeleiding. Ons hoofdkantoor is gevestigd in de Rotterdam Science Tower in Rotterdam. In Amsterdam, Groningen, Leiden, Utrecht, Maastricht en Rotterdam hebben we vestigingen waar we via onze merken SlimStuderen.nl (samenvattingen), Capita Selecta (tentamentrainingen) en ScriptieMaster (scriptiebegeleiding) met studenten in contact komen.

In deze steden staan onze Studiemanagers, Student-docenten, Auteurs, Scriptiebegeleiders en Matchmakers klaar om de beste studieondersteuning te bieden. Werken bij Slim Academy betekent werkzaam zijn in een sociale, ambitieuze en ondernemende omgeving, waarin jouw kennis en kunde worden ingezet om studenten naar een hoger niveau te tillen.

Solliciteren of meer informatie?

Ben jij de studieheld die we zoeken? Solliciteer dan nu door jouw motivatie en cv te sturen naar:

Alle geneeskundige opleidingen: r.voorkamp@slimacademy.nl of j.bollen@slimacademy.nl

Alle juridische opleidingen: s.beaven@slimacademy.nl of j.federowicz@slimacademy.nl

Alle economische en bedrijfskundige opleidingen: e.kocabas@slimacademy.nl 

Alle psychologie opleidingen: e.korkmaz@slimacademy.nl

Direct solliciteren?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact me je op!

Heb jij interesse in een baan bij Slim Academy? Solliciteer dan direct bij ons door dit formulier in te vullen. Je kunt ons ook bellen via 010 – 214 32 45.