Decentrale Selectie Geneeskunde

Na het grote succes van de afgelopen jaren (vorig jaar meer dan 350 deelnemers!) organiseert Slim Academy ook dit jaar een inhoudelijke cursus voor middelbare scholieren gericht op de Cognitieve toets van de Decentrale Selectie. Dus wil jij optimaal voorbereid zijn?
Schrijf je via onderstaande formulier direct in en wij houden je op de hoogte van de lifegang van de cursus! Daarnaast ontvang je ook nog eens leuke content en tips van ons. So don’t miss out! 🙂

*Wees er op tijd bij, want de groepen raken snel vol!*

Informatie over de cursus voor de Decentrale Selectie

Om gemotiveerde scholieren optimaal te kunnen voorbereiden op de Cognitieve toets en om hiermee de kansen tot toelating voor de studie Geneeskunde te vergroten, biedt Slim Academy een cursus aan voor de decentrale selectie. Onze ervaren repetitoren, ouderejaars Geneeskunde-studenten die ervaring hebben in het lesgeven, zijn erg enthousiast om jou te helpen een hoog cijfer op de ranglijst binnen te slepen!

In een 1-daagse òf 2-daagse cursus in februari wordt alle leerstof op een gestructureerde en heldere manier uitgelegd en wordt geoefend met vragen die verwacht kunnen worden op de toets. Tijdens de cursus ontvang je een handig lespakket met een samenvatting van de stof, voorbeelden en oefenmateriaal. Ook ontvang je, na afloop van de cursus, de PowerPoint slides die tijdens de cursusdag worden gebruikt! De groepen raken ieder jaar snel vol, dus je kan je voorstellen dat je je tijdig moet inschrijven. Aan de voorinschrijving zijn geen kosten verbonden (facturatie is pas achteraf, uitschrijven is altijd kosteloos mogelijk tot 4 dagen voor aanvang van de cursus).

  • Hoog slagingspercentage

  • Persoonlijke aandacht

  • Relevant lesmateriaal

  • De beste studentdocenten

Op de hoogte blijven?

Vul onderstaand formulier in en wij houden je op de hoogte!