Scriptiebegeleider hbo & wo

Kom werken bij Slim Academy!

Als scriptiebegeleider bij Slim Academy bied je studenten op een professionele en plezierige manier ondersteuning tijdens het schrijven van hun onderzoeksvoorstel en/of scriptie.

Slim Academy is landelijk marktleider op het gebied van WO studieondersteuning. Slim Academy biedt scriptiebegeleiding aan voor hbo en wo studenten in alle fases van het afstudeertraject. Onze scriptiebegeleiders zorgen er samen met de student voor dat de scriptie op tijd afgerond wordt. Zo helpt Slim Academy bij het maken van een planning, het aanbrengen van structuur, het formuleren van een probleemstelling, deelvragen of hypothesen, maar ook voor ondersteuning op statistisch vlak of die stok achter de deur kan de student bij Slim Academy terecht.

Iedere student heeft een andere behoefte en daarom zal ieder afzonderlijk scriptietraject er anders uitzien. Heb je interesse om met jouw kennis en kunde studenten naar een hoger niveau te helpen? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

  • Je beschikt over een relevante afgeronde hbo of wo opleiding

  • Je hebt aantoonbaar goede studieresultaten

  • Je hebt relevante werkervaring opgedaan (begeleiding, onderwijs etc.)

  • Je wilt graag studenten helpen

  • Goede kennis van statistiek en SPSS en/of STATA is een pré

Ons hoofdkantoor zit in Rotterdam maar kandidaten vanuit het hele land zijn welkom. Soort dienstverband: Freelance / ZZP.

 

Direct solliciteren?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact me je op!

Heb jij interesse in een baan bij Slim Academy? Solliciteer dan direct bij ons door dit formulier in te vullen.