Junior controller

Kom werken bij Slim Academy!

Ben jij op zoek naar de ideale financiële startersfunctie waarin je een breed spectrum aan ervaringen kan opdoen? Een baan waarin je in korte tijd veel kunt leren en meebouwt aan de grootste studie-ondersteuner in Nederland? Solliciteer dan nú op de functie Junior Controller (40 upw) bij Slim Academy (bekend van de merken SlimStuderen.nl, Capita Selecta en ScriptieMaster) en maak een knallende start met je carrière!

Wat ga je doen?

Als Junior Controller bij Slim Academy werk je 40 uur per week vanaf ons hoofdkantoor in de Rotterdam Science Tower.

Jouw werkzaamheden hebben betrekking op onze volledige financiële administratie. Je behandelt zowel de crediteuren- als debiteurenadministratie en helpt ook mee met de voorbereiding van maandafsluitingen en BTW-aangiftes.

Maar daar houdt het niet op! Je bent naast je financiële taken ook een groot deel van je tijd bezig met diverse andere zaken zoals 

 • Het beheersen van het productieproces, waarbij jij er voor zorgt dat per jaar 250.000 samenvattingen op tijd bij de studenten komen.

 • De personeelsadministratie, waarbij je ervoor zorgt dat alle collega’s op tijd het juiste salaris krijgen.

 • Diverse IT-gerelateerde zaken, waarbij je in contact staat met onze externe developer om ons eigen backend-systeem up to date te houden.

Uiteraard hoef je dit niet alleen te doen. Je wordt intensief gecoacht door onze CFO zodat je jouw skills ook steeds blijft verbeteren. Daarnaast hebben we een team van studenten en stagiairs die op de afdeling meewerken en jou bij alle taken kunnen meehelpen.

Hoe ziet een willekeurige werkdag eruit?

Om 09:00 start je samen met de CFO de dag op. Je spreekt samen door welke taken er voor die dag liggen en op wat voor manier je hiermee aan de slag kan.

In de ochtend ga je aan de slag om de wekelijkse betalingsrun uit te voeren. Je checkt of alle facturen gefiatteerd zijn en verder correct zijn. Vanuit het boekhoudpakket exporteer je de betalingen naar de bank zodat deze betaald kunnen worden. 

Hierna heb je een overleg met je collega van de klantenservice om samen te kijken hoe we het betalingsproces voor studenten kunnen vergemakkelijken. Je eindigt de dag door even bij te springen bij de productie van de samenvattingen, waar door een grote vraag een achterstand is ontstaan. Je steekt zelf de handen mee uit de mouwen en weet het samen met je team voor elkaar te krijgen dat de productie weer op schema loopt. 

Om 17:00 sluit je samen met de CFO de dag weer af en krijg je feedback op de taken die je die dag hebt uitgevoerd. Rond 17:30 zit je dag erop.

 Jouw profiel

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau

 • Sterke affiniteit met ICT en financiën

 • Ervaring met Exact Online is een pré

 • Hands-on mentaliteit

 • Zorgvuldig

 • Resultaatgedreven

 • Proactieve persoonlijkheid met probleemoplossend vermogen

 • In staat om zelfstandig besluiten te kunnen nemen

Wat biedt Slim Academy?

Slim Academy is marktleider op het gebied van studieondersteuning in Nederland. Dit betekent niet alleen dat we natuurlijk iedere vrijdag een gezellige borrel op kantoor hebben, je kunt ook direct op alle niveaus meedenken binnen de organisatie. Dit maakt werken bij Slim Academy uniek!

Ons hoofdkantoor met prachtig uitzicht over Rotterdamse is gevestigd op de 9e verdieping van de Rotterdam Science Tower. Daarnaast hebben wij in verschillende studentensteden vestigingen waar we via onze bedrijfsonderdelen met studenten in contact komen. De vier grootste merken binnen Slim Academy zijn: Capita Selecta (tentamentrainingen), SlimStuderen.nl (uittreksels en samenvattingen) en ScriptieMaster (scriptiebegeleiding).

Solliciteren?

Wanneer je interesse hebt in deze functie, stuur dan je sollicitatiebrief met actueel CV naar Jaap Klok via j.klok@slimacademy.nl. Solliciteren kan tot 13 december 2019. Je hoort binnen enkele dagen na deze deadline of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Direct solliciteren?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact me je op!

Heb jij interesse in een baan bij Slim Academy? Solliciteer dan direct bij ons door dit formulier in te vullen. Je kunt ons ook bellen via 010 214 32 45.