Auteur samenvattingen & lespakketten

Kom werken bij Slim Academy!

Ben je een ster in taal, presteer je bovengemiddeld bij je studie en lijkt het je ons lesmateriaal en onze samenvattingen te controleren of te schrijven? Heb je een idee voor hoe we onze boekjes nog beter kunnen maken? Solliciteer dan nu voor de functie van auteur (kwaliteitsmedewerk(st)er) bij Slim Academy en geef een boost aan je CV! 

De functie
Als Auteur bij Slim Academy (bekend van o.a. SlimStuderen.nl en Capita Selecta) draag je direct bij aan de kwaliteit van onze samenvattingen en het lesmateriaal! Wij zoeken continu studenten die onze boekjes op het gebied van Nederlandse of Engelse taal, inhoud en structuur kunnen verbeteren.

In deze functie ben je vrij je eigen taken en uren in te delen. Jouw Studiemanager is je eerste aanspreekpunt binnen de organisatie. Na het instructiegesprek kun je de taken vanuit huis uitvoeren. Na iedere periode evalueer je met je studiemanager en maak je afspraken voor de daarop volgende periode.

We bieden je een gezellige werksfeer, waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te werken en altijd de steun hebt vanuit de organisatie. Wij bieden een ruime vergoeding (tot wel €15 p/u!) voor het updaten. En bij Slim Academy ontvang je tot slot zelf gratis studieondersteuning èn leuke kortingen voor je vrienden. Topstudenten als jij staan immers centraal binnen onze organisatie!

  • Je haalt hoge cijfers / presteert boven gemiddeld bij je studie

  • Je bent een ster in taal en werkt secuur

  • Je hebt affiniteit met ons merk


Wat biedt Slim Academy?

We bieden je een gezellige werksfeer, waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te werken en altijd de steun hebt vanuit de organisatie. Wij bieden een ruim uurloon, die bij goed werk verhoogd zal worden. Daarnaast ben je vrij om je uren in te delen, waardoor de functie goed te combineren is met je studie. Tot slot ontvang je gratis studieondersteuning èn leuke kortingen voor je vrienden. Topstudenten als jij staan immers centraal binnen onze organisatie!

Direct solliciteren?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact me je op!

Heb jij interesse in een baan bij Slim Academy? Solliciteer dan direct bij ons door dit formulier in te vullen. Je kunt ons ook bellen via 010 – 214 32 45.