Wil jij een gratis literatuur voorbeeldsamenvatting ontvangen van Inleiding Goederenrecht en Personen- en Familierecht?

Nu met 30+ pagina’s aan oefenopgaven!

Hierbij ontvang je een gratis voorbeeldsamenvatting van de literatuur voor de vakken Inleiding Goederenrecht en Personen- en Familierecht. Zowel Inleiding Goederenrecht als Personen- en Familierecht worden door de voorgaande studenten als lastig ervaren.

Inleiding Goederenrecht is namelijk best een technisch vak waarvoor je ingewikkelde wetteksten moet kunnen begrijpen en veel jurisprudentie moet onthouden. Personen- en Familierecht overlapt voor een groot gedeelte de stof uit Inleiding Goederenrecht, maar gaat nog dieper in op de stof. In het vak worden vooral uitzonderingen op de hoofdzaken besproken. Best lastig om allemaal onder de knie te krijgen als je maar vier weken de tijd hebt!

In onze literatuursamenvattingen worden per hoofdstuk de belangrijkste onderwerpen besproken en zijn de relevante begrippen en wetsartikelen dikgedrukt. Zo helpen onze literatuursamenvattingen jou de bomen door het bos weer te zien! Benieuwd naar onze andere samenvattingen? Voor maar €8,95 euro kun je nu alle samenvattingen voor deze periode in huis halen!

Heel veel succes alvast met jullie tentamens.

Liefs,

Slim Academy

Ik ontvang graag de gratis literatuur voorbeeldsamenvatting en oefenopgaven!

Download de gratis literatuur samenvatting en oefenopgaven

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis samenvatting van Inleiding Goederenrecht en Personen- en Familierecht!