Studiemanager Kwaliteit

Kom werken bij Slim Academy!

Ben jij op zoek naar de ideale bijbaan waarin je naast je studie je managementvaardigheden en inhoudelijke kennis kunt laten zien en verder ontwikkelen? Een baan met vrijheid, verantwoordelijkheid en de kans om leiding te geven aan een team kwaliteitsmedewerk(st)ers? Solliciteer dan nú op de functie Studiemanager Kwaliteit bij Slim Academy (bekend van o.a. Slimstuderen.nl en Capita Selecta) en geef een boost aan je CV!

De functie
Als Studiemanager Kwaliteit ben je (samen met je mede-studiemanagers) verantwoordelijk voor het merk Slim Academy binnen jouw studie. Primair waarborg je het aanbod en de kwaliteit van dit merk. Jij zorgt dat de relevante tentamenstof uitgangspunt blijft voor de aangeboden vakken en coördineert het team van kwaliteitsmedewerk(st)ers dat werkt aan de samenvattingen en het lesmateriaal. Deze werkzaamheden kun je grotendeels vanuit huis uitvoeren.

Iedere twee weken is er daarnaast een overleg met het team van studiemanagers èn periodiek organiseer je een overleg met alle kwaliteitsmedewerk(st)ers.

  • Je haalt goede cijfers / presteert boven gemiddeld bij je studie

  • Je staat stevig in je schoenen en weet van aanpakken

  • Je werkt secuur en hebt oog voor detail

  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar om je taken succesvol uit te voeren

  • Je bent nog minimaal 1 jaar lang beschikbaar


Wat biedt Slim Academy?

We bieden je een gezellige werksfeer, waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te werken en altijd de steun hebt vanuit de organisatie. Wij bieden een ruim uurloon, die bij goed werk verhoogd zal worden. Daarnaast ben je vrij om je uren in te delen, waardoor de functie goed te combineren is met je studie. Tot slot ontvang je gratis studieondersteuning èn leuke kortingen voor je vrienden. Topstudenten als jij staan immers centraal binnen onze organisatie!

Direct solliciteren?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Heb jij interesse in een baan bij Slim Academy? Solliciteer dan direct bij ons door dit formulier in te vullen.