Studie-Expert Psychologie gezocht

Slim Academy zoekt jou! (6-10 uur p/w)

Wij, van Slim Academy, zijn op zoek naar een gedreven Psychologie student die veel kennis heeft van het vak. Slim Academy maakt samenvattingen van studiestof, colleges en literatuur. Jij, als ‘Studie Expert’ checkt onze samenvattingen van Psychologie (landelijk), zowel Engels als Nederlands, voordat ze uitkomen om te kijken of alle inhoudelijke informatie klopt en wanneer dit niet klopt, dit te verbeteren.

Het aantal uur in de week is flexibel, tussen de 6-10 uur, en het uurloon hangt af van de expertise en leeftijd.

Ben jij een studie-expert in wording?

  • Krijg jij energie van het helpen van medestudenten bij het halen van hun tentamens?

  • Je werkt graag in teamverband en voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit

  • Haal je goede cijfers en presteer je bovengemiddeld bij je studie?

  • Werk je secuur, met oog voor detail en kun je voor een langere tijd gefocust zijn?

  • Ben je zelf een ster in taal en lijkt het je leuk onze samenvattingen te controleren?

Ben jij een student die dit ziet zitten? Combineer jij werken, studeren en bouwen aan jouw cv in 1 vakinhoudelijke bijbaan? Mail dan je CV en motivatiebrief naar: m.boxem@slimacademy.nl

Wat bieden wij?

  • Je verdient een goed salaris

  • Een gigantische brok ervaring op je CV

  • De eeuwige dankbaarheid van alle studenten die dankzij jou hun studiepunten met gemak gaan halen!

  • Een ambitieuze, gezellige werksfeer waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te werken en tegelijkertijd altijd de steun hebt vanuit de (ervaren) organisatie.

En wie zijn wij?

Slim Academy is marktleider op het gebied van wo studieondersteuning en hbo/wo scriptiebegeleiding. Ons hoofdkantoor is gevestigd in de Rotterdam Science Tower in Rotterdam. In Amsterdam, Groningen, Leiden, Utrecht, Maastricht en Rotterdam hebben we vestigingen waar we via onze merken SlimStuderen.nl (samenvattingen), Capita Selecta (tentamentrainingen) en ScriptieMaster (scriptiebegeleiding) met studenten in contact komen.

In deze steden staan onze Studiemanagers, Student-docenten, Auteurs, Scriptiebegeleiders en Matchmakers klaar om de beste studieondersteuning te bieden. Werken bij Slim Academy betekent werkzaam zijn in een sociale, ambitieuze en ondernemende omgeving, waarin jouw kennis en kunde worden ingezet om studenten naar een hoger niveau te tillen.

Direct solliciteren?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact me je op!

Heb jij interesse in een baan bij Slim Academy? Solliciteer dan direct bij ons door dit formulier in te vullen. Je kunt ons ook bellen via 010 – 214 32 45.