Grootschalige hack bezorgt studenten kopzorgen!

Studiepuntenhack

Studiepuntenhack bezorgt studenten slapeloze nachten!

Den Haag, Volgens het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap zijn bij een grote hackaanval vannacht vanuit een nog onbekende groepering een groot aantal studiepunten uit collegejaar 2017/ 2018 buitgemaakt. Welke onderwijsinstellingen zijn getroffen is nog niet vrijgegeven. Wel is via doorgaans betrouwbare bronnen naar buiten gekomen dat het om zowel Hogescholen als Universiteiten gaat.

De studiepunten die niet meer te traceren zijn op de corresponderende studenten, zijn behaald bij tentamens en scripties. Volgens een woordvoerder van het ministerie bestaat de kans dat studiepunten met terugwerkende kracht opnieuw behaald moeten worden.

Aanstaande maandag verwacht de woordvoerder van het Ministerie meer uitsluitsel te kunnen geven over de gevolgen voor de getroffen onderwijsinstellingen en de studenten.

Deel deze post!

Recent Posts

Vragen?

Check eerst onze FAQ om zo snel mogelijk antwoord te krijgen op je vraag!
Staat je vraag er niet bij? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact me je op!

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op onze website, één van de bedrijfsonderdelen, onze producten en diensten, of de mogelijkheden om samen te werken met Slim Academy? Check dan eerst hier onze FAQ! Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met ons door dit formulier in te vullen. Je kunt ons ook bellen via 010 214 32 45.