MatchMaker

Kom werken bij ScriptieMaster!

Functieomschrijving

Als MatchMaker ben jij samen met jouw collega’s de schakel tussen onze 170 scriptiebegeleiders en onze klanten. Je zorgt met jouw communicatieve skills dat je de hulpvraag van de student in kaart brengt en vindt de best passende scriptiebegeleider! Je bent een geïnteresseerd en empathisch persoon en wordt enthousiast van het helpen van mensen. Hierbij is affiniteit met onderzoek een absolute pre!

Of het nu gaat om een student rechten of psychologie, HBO of WO, een student die voltijd studeert of al fulltime werkt, jij weet te achterhalen wat het precieze probleem is, wat voor hulp de student nodig heeft en welke begeleider hier het beste bij past. Zo spreek je niet alleen een breed palet aan studenten, maar ook een net zo gevarieerde pool aan begeleiders.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Studenten benaderen ScriptieMaster op verschillende manieren, waarna we door middel van een adviesgesprek helder krijgen in welke fase de scriptie is, waar de student tegenaan loopt en hoe hij/zij geholpen kan worden.

Tijdens het adviesgesprek bied je een luisterend oor. Je laat door middel van voorbeelden zien dat de student tegen problemen aanloopt die bekende valkuilen zijn. Het is bijvoorbeeld lastig om aan de steeds wisselende eisen van de opleiding te voldoen en om een goede structuur in zowel de manier van werken als in de scriptie zelf te krijgen. Met slimme vragen kom je erachter wat de problemen van de student daadwerkelijk zijn.

Verder schakel je met jouw collega’s en onze scriptiebegeleiders over de lopende scriptietrajecten.

En wie zijn wij?

ScriptieMaster is een landelijke aanbieder van professionele en persoonlijke scriptiebegeleiding. Het bedrijf is onderdeel van Slim Academy, een organisatie die zich richt op studiebegeleiding voor HBO en WO studenten. Jaarlijks maken tienduizenden studenten van onze diensten gebruik.

Slim Academy staat dus midden in de studentenwereld. Dit betekent niet alleen dat we natuurlijk iedere vrijdag een gezellige borrel op kantoor hebben, je kunt ook direct op alle niveaus meedenken binnen de organisatie. Dit maakt werken bij ScriptieMaster super dynamisch!

Ons hoofdkantoor met prachtig uitzicht over Rotterdamse is gevestigd op de 9e verdieping van de Rotterdam Science Tower. Daarnaast hebben wij in verschillende studentensteden vestigingen waar we via onze bedrijfsonderdelen met studenten in contact komen. De drie grootste merken binnen Slim Academy zijn: Capita Selecta (tentamentrainingen), SlimStuderen.nl (uittreksels en samenvattingen) en ScriptieMaster (scriptiebegeleiding).

Hoe ziet de scriptiebegeleiding er uit?

Bij ScriptieMaster creëeren studenten samen met hun begeleider tussenmomenten waarop de student feedback ontvangt. Op de universiteit of hogeschool zijn er namelijk maar een select aantal controlemomenten. Hierdoor moeten de studenten in één keer veel inleveren voordat er een Go of No Go gegeven wordt. ScriptieMaster biedt met de scriptiebegeleiding uitkomst. Als MatchMaker zorg je ervoor dat wij duidelijk hebben waar de student tegenaan loopt en besluit je welke begeleider hier het beste bij kan ondersteunen!

Uren:

16 – 40

Dienstverband:

fulltime, parttime

Vaardigheden:

– Empathisch en een goed luisterend oor
– HBO denk/ werk niveau
– Analytisch en communicatief vaardig
– Nieuwsgierig en brede interesse
– Adviserend en hulpvaardig
– Stressbestendig en efficiënt
– Zelfstandig en gestructureerd
– Minimaal HBO niveau
– Voor deze functie is er geen minimale werkervaring vereist

Solliciteer direct!

Dus ben jij enthousiast geworden over de functie van MatchMaker? Wil jij graag studenten koppelen aan de beste scriptiecoach voor hun specifieke uitdaging? Mail dan jouw cv en motivatiebrief naar d.geerders@slimacademy.nl en wie weet spreken wij elkaar snel!