Manager Rechten

Kom werken bij Slim Academy!

Slim Academy is per juni/juli op zoek naar talentvolle studenten en starters! Ben jij onze nieuwe collega met een passie voor Rechten en management? Heb je een brede juridische basis of relevante juridische werkervaring? Ga dan aan de slag bij een jonge, platte organisatie waarin je de kans krijgt om je management skills te ontwikkelen!

Wij bieden jou:

 • Een uitdagende en afwisselende managementfunctie waarin je ontzettend veel kan leren;

 • Een gigantische brok ervaring op je CV;

 • Een functie van circa 20 – 40 u p/w (mogelijkheid om parttime of fulltime aan de slag te gaan);

 • Een ambitieuze, gezellige werksfeer waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te werken en tegelijkertijd altijd de steun hebt vanuit de (ervaren) organisatie;

 • Een marktconform salaris;

 • De eeuwige dankbaarheid van alle studenten die dankzij jou hun studiepunten met gemak gaan halen!

 • De mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken.

Wat ga je doen?

Als Manager Rechten bij Slim Academy heb je de dagelijkse leiding over een groot team van student-docenten, studie-experts, controleurs en auteurs. Samen met deze Studiehelden zorgen jullie ervoor dat onze klanten met onze samenvattingen en tentamentrainingen hun studiepunten binnen slepen. Je organiseert  teammeetings per universiteit in Nederland. Tijdens zo’n teammeeting bespreek je de planning richting de naderende tentamenperiodes, bespreek je de ontvangen feedback van klanten en neem je de marketing-planning met het team door. Ook onderhoud je de relatie met samenwerkingspartners als studie- en studentenverenigingen. Tot slot heb je een wekelijks overleg met het management team in Rotterdam over de voortgang binnen jouw vakgebied.

In deze functie krijg je dus te maken met alle facetten van de organisatie, marketing, werving & selectie en crisismanagement.

Wie ben jij?

 • Je hebt affiniteit met en inhoudelijke kennis van jouw vakgebied;

 • Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en bent in staat het overzicht te bewaren;

 • Je kan goed zelfstandig werken en beslissingen nemen;

 • Je bent circa 20 – 40 uur per week beschikbaar;

 • Je hebt affiniteit met onze diensten;

 • Én je wilt veel leren en je management skills verder ontwikkelen!

Heb je interesse?

Herken je jezelf in deze omschrijving? Heb je vragen over de functie of wil je direct solliciteren? Mail ons via d.geerders@slimacademy.nl! Stuur ons je CV en motivatie en wij hopen binnenkort kennis met je te maken.

En wie zijn wij?

Slim Academy is marktleider op het gebied van wo studieondersteuning en hbo/wo scriptiebegeleiding. Ons hoofdkantoor is gevestigd in de Rotterdam Science Tower in Rotterdam. In Amsterdam, Groningen, Leiden, Utrecht, Maastricht en Rotterdam hebben we vestigingen waar met studenten in contact komen.

In deze steden staan onze Studiemanagers, Student-docenten, Auteurs, Scriptiebegeleiders en Matchmakers klaar om de beste studieondersteuning te bieden. Werken bij Slim Academy betekent werkzaam zijn in een sociale, ambitieuze en ondernemende omgeving, waarbij jouw kennis en kunde worden ingezet om studenten naar een hoger niveau te tillen. Kom jij ons team versterken?

Neem direct contact op met Dave Geerders via d.geerders@slimacademy.nl of stuur een Whatsappje naar 0624241435

Direct solliciteren?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Heb jij interesse in een baan bij Slim Academy? Solliciteer dan direct bij ons door dit formulier in te vullen.