Fulltimer-Klantenservice medewerker (24 – 40 u.p.w.)

Kom werken bij Slim Academy!

Functieomschrijving
Zoek je een uitdagende baan waar je veel kunt leren binnen diverse gebieden van communicatie en klantcontact? Zorg jij dat Slim Academy via de juiste communicatiekanalen met studenten en medewerkers in contact komt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?
Met meer dan 800 studenten door heel Nederland in de studentensteden die voor ons werken zijn we een jonge en platte organisatie, en onze centrale klantenservice is dan ook echt de spin in het web van de organisatie! Binnen ons team pakken we nagenoeg al het klantcontact op. Van vragen over een tentamentraining, klachten over een te laat geleverd boekje tot de eerste verkoopgesprekken voor onze scriptietak, je kunt het zo gek niet bedenken of jij weet het uit te leggen aan onze klanten!

Dit betekent dat je naar aanleiding van jouw talenten en interesses diverse taakgebieden, projecten en verantwoordelijkheden krijgt toegewezen. Daarbij krijg je voldoende mogelijkheid om te sparren met collega’s, klanten en natuurlijk jouw collega’s. Dit zorgt ervoor dat je jezelf razendsnel kunt ontwikkelen!
De communicatiekanalen die wij op dit moment inzetten zijn onder andere: Telefoon, Mail, WhatsApp, Facebook, Instagram en LinkedIn.

Dienstverband/Industrie
Slim Academy is marktleider op het gebied van studieondersteuning in Nederland. Met samenvattingen, tentamentrainingen en scriptiebegeleiding helpen wij jaarlijks meer dan 20.000 hbo en wo studenten succesvol met het behalen van hun studiepunten. Help jij ons mee?

Vereisten
De belangrijkste eis die wij stellen is een passie voor klanttevredenheid. Door middel van het doortrekken van de toon in onze marketing naar de rechtstreekse communicatie met de klant willen we dit bereiken. Wij hebben met medewerkers met verschillende achtergronden gewerkt en uit onze ervaring blijkt dat medewerkers met verschillende achtergronden ook diverse kennis meebrengen. Dus herken jij jezelf in de volgende bulletpoints en ben je benieuwd naar ons kantoor en functie? Neem dan direct contact met ons op!

  • Minimaal hbo werk en denkniveau

  • Minimaal hbo werk en denkniveau

  • Passie voor communicatie en klantcontact

  • Leergierig en zelfstandig

En wie zijn wij?
Slim Academy is marktleider op het gebied van studieondersteuning in Nederland. De drie grootste merken binnen Slim Academy zijn: Capita Selecta (tentamentrainingen), SlimStuderen.nl (uittreksels en samenvattingen) en ScriptieMaster (scriptiebegeleiding). Als medewerker kan je direct op alle niveaus meedenken binnen de organisatie, en dit maakt werken bij Slim Academy uniek!

Ons hoofdkantoor met prachtig uitzicht over Rotterdam is gevestigd op de 9e verdieping van de Rotterdam Science Tower. Elke vrijdag sluiten we hier de week af met een gezellige borrel! Daarnaast hebben wij in verschillende studentensteden vestigingen waar we via onze bedrijfsonderdelen met studenten in contact komen.

Soort dienstverband: Parttime, Fulltime