Arrestendatabase

Welkom in de Slim Academy Jurisprudentie database! In deze database kun je de meest voorkomende arresten en uitspraken vinden. Je kunt onder andere zoeken op de titel van het arrest, trefwoorden uit het arrest, het rechtbankniveau, het rechtsgebied, de relevante wetsartikelen en het ECLI-nummer.
De database van Slim Academy bevat verschillende uitspraken en arresten, als je een uitspraak aanklikt, krijg je een overzichtelijke samenvatting van de jurisprudentie! Je krijgt een duidelijk beeld van de rechtsvraag in het geding en een goed en makkelijk leesbare rechtsoverweging.
Waar kun je de database voor gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan een schrijfopdracht zoals een dagvaarding of ingebrekestelling. Zoek de belangrijkste termen of wetsartikelen op en vindt jouw juridische grondslag. Uiteraard kun je de database ook gebruiken voor het voorbereiden van werkgroepen of tentamens.
Mocht je een uitspraak missen, of heb je andere tips? Laat dit ons weten via het formulier onderaan deze pagina. Veel plezier met het gebruiken van de database!!