0%

Je hebt over 7 dagen een deadline staan. Wanneer begin jij met leren?

Het volgende college begint pas over 2 uur, jij…

Degene waarmee je samenwerkt is ziek. Jij…

Je moet vandaag een opdracht inleveren, maar jouw werk vraagt of je eerder kan komen in verband met de drukte. Wat doe je?

De docent heeft een zelfstudie les ingepland. Jij…

Welk type student ben jij?
Jij bent een ster in uitstellen!
Jij bent van nature een uitsteller! Studeren is een bijzaak, want er zijn meerdere prioriteiten. Deadlines zijn er om opdrachten dan pas af te hebben. Je hebt er geen enkel probleem mee, als een deadline verplaatst wordt. Heb je een lekkere dag gewerkt aan iets? 9 van de 10 keer ging het sneller dan gedacht, dus je verdient wel weer even rust, right?
Jij blijft toch wel graag bij, neigt naar een nerd!
Voor opdrachten en leren neem je ruim de tijd, zodat het op tijd af is. Als er lessen uitvallen, zorg jij wat aan de verloren uren hebt. Niets doen is zonde van de tijd! School is belangrijker dan jouw bijbaantje en zal altijd voor gaan. Wat af moet, moet af. Achterlopen ken je niet, omdat dat je erg zenuwachtig zou maken. Jij bent wel degene die alles leert!
School?.. Alles doe je liever dan school als echte Spijbelaar!
Of je de deadline haalt, hangt af van de tijd die je over hebt en hoe belangrijk het is. Denk je dat je het kan missen, is niks inleveren geen probleem voor jou. In de uren tussen de lessen iets leuks doen, is de helft van jou invulling van de studie. Fun hoort erbij toch? Ontspannen en werken staan voor jou gelijk aan leren, dus een eerlijke verdeling is oké.

Share your Results: