Cv voorbeeld nodig? Check het hier!

cv-voorbeeld-afbeelding

Moeite met het opstellen van je Curriculum Vitae? Wij hebben het perfecte CV voorbeeld. Dit CV voorbeeld zal jou zeker een stuk op weg helpen bij het solliciteren naar een stage of bijbaan. Ook vertellen wij jou welke informatie je zeker niet mag vergeten om op je CV zetten.

  1. Contactgegevens
  2. Opleidingen
  3. Werkervaring
  4. Vaardigheden
  5. Foto

Contactgegevens

Belangrijke contactgegevens, zoals je voor- en achternaam en adres kun je zonder na te denken opschrijven. Vergeet ook je geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres niet. Maar je bent er nog niet. Heb je een rijbewijs? Zet dit er dan zeker bij. Wat ook handig is om op je CV te zetten, is je eigen website of jouw online portfolio. Deze extra gegevens kunnen jou onderscheiden van anderen.

Opleidingen

Middelbare school, MBO, HBO of universitaire opleidingen. Zet alle (vermoeiende) schooljaren met trots op je CV. Welke volgorde moet je aanhouden? Begin bij het heden. Dus de opleiding die je nu doet of als laatste hebt gedaan, komt bovenaan te staan. Vermeld er ook duidelijk bij of je een diploma hebt behaald.

Werkervaring

Work, work ,work. Wat is jouw ervaring? Hier kijkt een werkgever natuurlijk meteen naar. Zorg er dus voor dat alle relevante banen hierop staan. Vertel er ook bij wat je taken precies waren. Heb je maar twee maanden in de supermarkt gewerkt? Zet dit dan niet op je CV. Werkgevers kijken onder andere of iemand langere tijd ergens heeft gewerkt. Zo zien ze of iemand niet snel afhaakt en dus geschikt is voor de baan.

Heb je geen werkervaring? Geen stress! Iedereen is begonnen zonder werkervaring. Maar je hebt vast wel interessante projecten, stages of vrijwilligerswerk gedaan. Dit kan je dan mooi vermelden.

Vaardigheden

Jouw geweldige skills kunnen niet ontbreken op je CV. Barst jij van de creatief? Vertel dan vooral met welke creatieve programma’s je kan werken. Een standaardprogramma zoals Word kan achterwege worden gelaten. Verder kan het benoemen van de talen die je beheerst ook goed van pas komen.

Foto

Wel of geen foto op je CV? Hier bestaat vaak wat discussie over. Toch geven wij een foto erbij een go. Het is fijn als werkgever om een beeld te hebben bij de sollicitant, omdat ze iemand beter onthouden. Hoe moet deze foto eruitzien? Zorg ervoor dat je recht in de camera kijkt en glimlacht. Let er ook op dat de afbeelding licht en scherp is.

Met deze informatie kan je zelf aan de slag. Je kan jouw CV maken met een creatief programma, zoals Indesign. Ben je niet zo creatief? Geen probleem! Met Word kan je ook een mooie variant maken met behulp van een gratis CV-sjabloon. Heb je twee linkerhanden? Dan kun je online gratis een CV maken met de YoungCapital CV builder.

Hieronder vind je nog een mooi voorbeeld van een CV. Hopelijk heb je er wat aan en maak jij binnenkort zelf een schitterende variant. Succes!

Klik hier voor het CV voorbeeld.

Deel deze post!

Recent Posts

Vragen?

Check eerst onze FAQ om zo snel mogelijk antwoord te krijgen op je vraag!
Staat je vraag er niet bij? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact me je op!

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op onze website, één van de bedrijfsonderdelen, onze producten en diensten, of de mogelijkheden om samen te werken met Slim Academy? Check dan eerst hier onze FAQ! Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met ons door dit formulier in te vullen. Je kunt ons ook bellen via 010 214 32 45.