Senior Studiemanager

Kom werken bij Slim Academy!

Ben jij op zoek naar de ideale bijbaan waarin je naast je studie je managementvaardigheden en organisatietalent kunt laten zien en verder ontwikkelen? Een baan met vrijheid, verantwoordelijkheid en de kans om leiding te geven aan een team studiemanagers en student-docenten? Solliciteer dan nú op de functie Senior Studiemanager bij Slim Academy (bekend van o.a. Slimstuderen.nl en Capita Selecta) en geef een boost aan je CV!

De functie
Als Senior Studiemanager bij Slim Academy krijg je de mogelijkheid om je eigen business te runnen binnen onze organisatie. Jij bent hèt gezicht van de organisatie voor jouw studie en coördineert het team van studiemanagers en student-docenten. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het bewaken van de resultaten en de strategie van de organisatie, de coördinatie en planning van de cursussen van Capita Selecta, de werving, selectie en aansturing van studiemanagers en student-docenten en activiteiten m.b.t. marketing & sales en klantenservice. Deze werkzaamheden kun je grotendeels vanuit huis uitvoeren. Daarnaast overleg je iedere twee weken met het team van studiemanagers èn het hoofdkantoor over de gang van zaken.

  • Je hebt een goed netwerk binnen en buiten je studie

  • Je staat stevig in je schoenen en weet van aanpakken

  • Je bent een organisatietalent en hebt een aantoonbare commerciële instelling

  • Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar om je taken succesvol uit te voeren

  • Je bent nog minimaal 1 jaar lang beschikbaar


Wat biedt Slim Academy?

We bieden je een gezellige werksfeer, waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te werken en altijd de steun hebt vanuit de organisatie. Wij bieden een ruim uurloon, die bij goed werk verhoogd zal worden. Daarnaast ben je vrij om je uren in te delen, waardoor de functie goed te combineren is met je studie. Tot slot ontvang je gratis studieondersteuning èn leuke kortingen voor je vrienden. Topstudenten als jij staan immers centraal binnen onze organisatie!

Direct solliciteren?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact me je op!

Heb jij interesse in een baan bij Slim Academy? Solliciteer dan direct bij ons door dit formulier in te vullen. Je kunt ons ook bellen via 010 – 214 32 45.