Wil jij een gratis literatuur samenvatting ontvangen van

Burgerlijk Recht 1 en Bestuursrecht: Inleiding?

Beste student,

Het eerste half jaar van de rechtenstudie zit erop! Best vermoeiend hè? Wij willen dat je het tweede halfjaar weer fris en fruitig aan de bak kunt, daarom delen we eenmalig een te gekke actie met je: alle samenvattingen voor periode 2A voor een totaalprijs van 9,95 én een dikke gratis te downloaden samenvatting van de literatuur. De samenvatting van de literatuur is meteen te downloaden.

Door het achterlaten van jouw gegevens hieronder ontvang je een gratis voorbeeldsamenvatting van de literatuur voor de vakken Burgerlijk Recht 1 en Bestuursrecht: Inleiding. Beide vakken werden in voorgaande jaren als lastig ervaren. Dat komt omdat dit de eerste vakken zijn waar niet alleen theorie wordt gegeven, maar de stof ook veelvuldig op casussen wordt toegepast. Extra lastig dus!

Burgerlijk Recht I is best een technisch vak waarvoor je ingewikkelde wetteksten moet kunnen begrijpen en veel jurisprudentie moet onthouden. Bestuursrecht: Inleiding gaat over de verhouding tussen de overheid en de burgers. Wanneer heb je recht op bescherming tegen de overheid? Dat is de vraag die in het bestuursrecht meestal centraal staat. 

In onze literatuursamenvattingen worden per hoofdstuk de belangrijkste onderwerpen besproken en zijn de relevante begrippen. Zo helpen onze literatuursamenvattingen jou de bomen door het bos weer te zien! 

Benieuwd naar onze andere samenvattingen? Voor maar €9,95 kun je nu alle samenvattingen voor deze periode in huis halen! Je ontvangt de literatuursamenvatting dan omstreeks 22 februari thuis op de deurmat. De samenvatting van de hoorcolleges en werkgroepen ontvang je omstreeks 18 maart thuis, evenals SlimSchematisch waarin alle belangrijke onderwerpen nogmaals worden uitgelegd aan de hand van handige stappenplannen en schema’s.

Heel veel succes alvast met studeren.

Liefs,

Slim Academy

Ik ontvang graag de gratis literatuur samenvatting!

Download de gratis literatuur samenvatting

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis voorbeeldsamenvatting van de literatuur!