Repetitor Tentamentrainingen

Kom werken bij Slim Academy!

Word Repetitor en geef je CV een boost! Haal jij hoge cijfers en heb je sterke communicatieve skills? Lijkt het je leuk jongerejaars studenten te helpen bij het halen van hun tentamens èn op die manier je eigen kennis op peil te houden? Solliciteer dan nu voor het geven van cursussen èn/of het updaten van ons lesmateriaal! 

De functie
Als Repetitor bij Slim Academy ben je vrij om, in overleg met je studiemanager, je eigen taken en uren in te delen. Zo kun je er in rustige periodes voor kiezen om veel uren te maken en diverse cursussen te geven en/of te werken aan het verbeteren van ons lesmateriaal. Heb je een drukke periode voor de boeg? Dan draai je wat minder uren! Zo blijft deze bijbaan goed te combineren met je studie.

Repetitoren van Slim Academy kenmerken zich door hun goede les- en uitlegvaardigheden. In diverse online trainingen leren we je de kneepjes van het vak. Samen investeren we zo in jouw ontwikkeling. Iedere periode evalueer je met je Studiemanager en maak je afspraken voor de daarop volgende periode.

We bieden je een gezellige werksfeer, waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te werken en altijd de steun hebt vanuit de organisatie. Wij bieden een ruim uurloon (tot wel €25 per uur). Tot slot ontvang je gratis studieondersteuning èn leuke kortingen voor je vrienden. Topstudenten als jij staan immers centraal binnen onze organisatie!

  • Je haalt hoge cijfers en/of hebt aantoonbare vakkennis voor de vakken waar jij les in wilt geven

  • Je bent communicatief sterk en presenteert makkelijk voor groepen

  • Je hebt affiniteit met tentamentrainingen en het merk Slim Academy


Wat biedt Slim Academy?

We bieden je een gezellige werksfeer, waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te werken en altijd de steun hebt vanuit de organisatie. Wij bieden een ruim uurloon, die bij goed werk verhoogd zal worden. Daarnaast ben je vrij om je uren in te delen, waardoor de functie goed te combineren is met je studie. Tot slot ontvang je gratis studieondersteuning èn leuke kortingen voor je vrienden. Topstudenten als jij staan immers centraal binnen onze organisatie!

Direct solliciteren?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact me je op!

Heb jij interesse in een baan bij Slim Academy? Solliciteer dan direct bij ons door dit formulier in te vullen. Je kunt ons ook bellen via 010 – 214 32 45.