Online Cursus Manager (m/v)

Kom werken bij Slim Academy!

Een tentamentraining volgen vanuit huis, de UB of je eigen kamer op ieder moment van de dag, tegen een absurd lage prijs: wie wil dat nou niet? Geloof jij, net als wij, in dit nieuwe en unieke concept voor tentamentrainingen? Dan is de functie Online Cursus Manager bij Slim Academy (bekend van o.a. Slimstuderen.nl en Capita Selecta) iets voor jou!

De functie
Als Online Cursus Manager bij Slim Academy ben jij de persoon die volgend collegejaar de online tentamentraining samen met ons introduceert in de studiemarkt. Als ondernemend persoon geven we jou uiteraard voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om deze cursussen succesvol te maken! Jij bent primair verantwoordelijk voor de werving, selectie, training en coördinatie van een team student-docenten die de cursussen gaan inrichten en opnemen. Door een goede controle op hun werk waarborg je de kwaliteit. In overleg met het marketingteam uit Rotterdam (HQ) organiseer je daarnaast diverse marketingactiviteiten ter promotie van deze cursussen.

Iedere twee weken is er een overleg met het team van studiemanagers en periodiek organiseer je een vergadering met je eigen team student-docenten.

  • Je beschikt over een groot netwerk
  • Je bent ondernemend, commercieel en kan goed zelfstandig werken
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar om je taken succesvol uit te voeren

  • Je bent nog minimaal 1 jaar lang beschikbaar


Wat biedt Slim Academy?

We bieden je een gezellige werksfeer, waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te werken en altijd de steun hebt vanuit de organisatie. Wij bieden een ruim uurloon, die bij goed werk verhoogd zal worden. Daarnaast ben je vrij om je uren in te delen, waardoor de functie goed te combineren is met je studie. Tot slot ontvang je gratis studieondersteuning èn leuke kortingen voor je vrienden. Topstudenten als jij staan immers centraal binnen onze organisatie!

Direct solliciteren?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact me je op!

Heb jij interesse in een baan bij Slim Academy? Solliciteer dan direct bij ons door dit formulier in te vullen. Je kunt ons ook bellen via 010 214 32 45.