Manager Geneeskunde

Kom werken bij Slim Academy!

Slim Academy is op zoek naar een talentvolle student of starter! Ben jij onze nieuwe collega met een passie voor Geneeskunde en organiseren? Kom dan ervaring opdoen bij een jonge, platte organisatie waarin je de kans krijgt om je management skills te ontwikkelen!

De functie is ideaal te combineren met jouw studie. Je deelt je eigen uren en hebt de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Veel van jouw voorgangers waren dan ook bachelorstudent, hadden een tussenjaar of combineerde de functie van Studiemanager met een bestuursjaar.

Wij bieden jou:

 • Een uitdagende en afwisselende functie waarin je ontzettend veel kan leren;

 • Een gigantische brok ervaring op je CV;

 • Een functie van circa 24 u p/w;

 • Een ambitieuze, gezellige werksfeer waarin je veel ruimte krijgt om zelfstandig te werken en tegelijkertijd altijd de steun hebt vanuit de (ervaren) organisatie;

 • Een marktconform salaris;

 • De eeuwige dankbaarheid van alle studenten die dankzij jou hun studiepunten met gemak gaan halen!

 • De mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken.

Wat ga je doen?

Als Manager Geneeskunde bij Slim Academy heb je de dagelijkse leiding over een groot team van studiehelden, controleurs en studie-experts. Samen zorgen jullie ervoor dat onze klanten met onze samenvattingen hun studiepunten binnen slepen. Je organiseert teammeetings per universiteit in Nederland. Tijdens zo’n teammeeting bespreek je de planning richting de naderende tentamenperiodes, bespreek je de ontvangen feedback van klanten en neem je de marketing-planning met het team door. Ook onderhoud je samen met de studiemanagers de relatie met samenwerkingspartners als studie- en studentenverenigingen. Tot slot heb je een wekelijks digitaal overleg met het management team over de voortgang binnen jouw vakgebied.

In deze functie krijg je dus te maken met alle facetten van de organisatie, marketing, werving & selectie, klantenservice en crisismanagement.

Wie ben jij?

 • Je hebt sterke affiniteit met en inhoudelijke kennis van jouw vakgebied;

 • Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en bent in staat het overzicht te bewaren;

 • Je kan goed zelfstandig werken en beslissingen nemen;

 • Je bent circa 24u per week beschikbaar;

 • Je hebt affiniteit met Slim Academy;

 • Èn je wilt veel leren en je management skills verder ontwikkelen!

Heb je interesse?

Herken je jezelf in deze omschrijving? Heb je vragen over de functie of wil je direct solliciteren? Mail ons via d.geerders@slimacademy.nl! Stuur ons je CV en motivatie en wij hopen binnenkort kennis met je te maken.

En wie zijn wij?

Slim Academy is marktleider op het gebied van wo studieondersteuning en hbo/wo scriptiebegeleiding. Ons hoofdkantoor is gevestigd in de Rotterdam Science Tower in Rotterdam. In Amsterdam, Groningen, Leiden, Utrecht, Maastricht en Rotterdam hebben we vestigingen waar met studenten in contact komen.

In deze steden staan onze Studiemanagers, Student-docenten, Auteurs, Scriptiebegeleiders en Matchmakers klaar om de beste studieondersteuning te bieden. Werken bij Slim Academy betekent werkzaam zijn in een sociale, ambitieuze en ondernemende omgeving, waarbij jouw kennis en kunde worden ingezet om studenten naar een hoger niveau te tillen. Kom jij ons team versterken?

Neem direct contact op met Dave Geerders via d.geerders@slimacademy.nl of stuur een Whatsappje naar 0624241435

Direct solliciteren?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact me je op!

Heb jij interesse in een baan bij Slim Academy? Solliciteer dan direct bij ons door dit formulier in te vullen. Je kunt ons ook bellen via 010 – 214 32 45.