Locaties

Rotterdam

De cursussen voor studenten van de Erasmus Universiteit worden grotendeels gegeven op onze eigen locaties aan de Groenendaal (vlakbij Metrohalte Oostplein) en de Rotterdam Science Tower (vlakbij Metrohalte Marconiplein). Verder worden er trainingen gegeven op de campus Woudestein in het Q- of H-gebouw. Alle locaties zijn ruim opgezet en bieden prettige studiefaciliteiten.

Groenendaal

Onze Slim Academy cursussen aan de Groenendaal 23D zijn het makkelijkste te bereiken via Metrostation Oostplein. Vanaf Metrostation Oostplein is het 1 minuut lopen.

Adresgegevens:

Groenendaal 23D

3011 SK, Rotterdam

Rotterdam Science Tower

Onze Slim Academy cursussen worden gegeven in de Rotterdam Science Tower, aan de Marconistraat 16. De Rotterdam Science Tower is het makkelijkste te bereiken via Metrostation Marconiplein. Vanaf Metrostation Marconiplein is het 2 minuten lopen.

Adresgegevens:

Marconistraat 16

3029 AK, Rotterdam

Groningen

De Slim Academy trainingen voor studenten van de Rijksuniversiteit Groningen worden gegeven in het pand van Slim Academy aan het Kwinkenplein 8 in het centrum van Groningen en bij uitzondering in verschillende gebouwen van de Rijksuniversiteit Groningen en diverse horecazaken. 

Kwinkenplein

Onze locatie aan het Kwinkenplein 8 (vierde verdieping) bevindt zich op 1 minuut lopen van de Grote Markt in het centrum van Groningen. Aangekomen bij de voordeur bel je aan bij de vierde verdieping, wacht even rustig af tot er open wordt gedaan. We verzoeken je vriendelijk doch dringend om niet aan te bellen bij onze buren en medegebruikers van het pand Kwinkenplein 8. 

Op werkdagen wordt indien nodig gebruik gemaakt van locaties van de Rijksuniversiteit Groningen.  

Amsterdam

De Slim Academy trainingen voor studenten van de Vrije Universiteit worden meestal gegeven op onze eigen locatie in het Sarphati Plaza gebouw aan het Rhijnspoorplein. Verder worden er cursussen gegeven op de VU zelf. Op de website staat vermeld in welke lokalen de verschillende lessen plaatsvinden. Soms wordt er ook uitgeweken naar andere locaties, zoals naar de Volksuniversiteit aan de Rapenburgerstraat 73 in het centrum van Amsterdam. Als je les gepland is in het gebouw van de Volksuniversiteit, dan verneem je bij binnenkomst in welke zaal je les plaatsvindt. 

Slim Academy Amsterdam

Onze locatie in het Sarphati Plaza gebouw is het makkelijkst te bereiken via metrostation Weesperplein. Vanaf metrostation Weesperplein is het 1 minuut lopen. 

Adresgegevens: 

Sarphati Plaza gebouw

Rhijnspoorplein 10 – 38 

1018 TX Amsterdam

Leiden

De Slim Academy voor studenten van de Universiteit Leiden worden doorgaans gegeven in het lokaal van Slim Academy aan de Kraaierstraat 10, in het centrum van Leiden. Soms wordt uitgeweken naar andere locaties, zoals naar lokalen van de universiteit in het KOG. Op de website staat vermeld in welke lokalen de verschillende lessen van je cursus plaatsvinden. De locatie aan de de Kraaierstraat 10 is het makkelijkst te bereiken via bushalte Kraaierstraat. 

Adresgegevens:

Kraaierstraat 10

2311 NR, Leiden

Vragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact me je op!

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op onze website, één van de bedrijfsonderdelen, onze producten en diensten, of de mogelijkheden om samen te werken met Slim Academy? Neem dan contact op met ons door dit formulier in te vullen. Je kunt ons ook bellen via 010 214 32 45.