You are here:
< Terug

➢ Sla je document op als PDF-bestand
➢ Ga in het beheer naar de module producten (link)
➢ Zoek de samenvatting op
➢ Klik op de P (voor papier) of D (voor digitaal) om de samenvatting te uploaden
➢ Selecteer je PDF bestand. Indien er al een PDF staat, mag je deze vervangen door je nieuwe versie!
➢ Het titelblad is standaard en mag je zo laten staan
➢ Splitsen van het product: alleen bij 40 pagina’s of meer.
➢ Altijd proberen te splitsen op een hoofdstuk; het nieuwe hoofdstuk moet dan beginnen op een oneven pagina. In het beheer vul je dan de even pagina in die dus voor het hoofdstuk begint (Voorbeeld: er begint een nieuw hoofdstuk op pagina 45, je vult dan 44 in om op te splitsen)
➢ Klik op genereer PDF
➢ Download het gegenereerde bestand, dit is het bestand dat je nakijkt
➢ Loop alle gevraagde punten door in je zojuist gedownloade bestand
➢ Als alles klopt, klik dan op Opslaan
➢ Je krijgt een melding per mail als je boekje is goedgekeurd of afgekeurd