Slim Academy Corona update:

Ook tijdens de lockdown staan wij voor je klaar!

Afgelopen periode beheerst het COVID-19 virus de media en er zijn ingrijpende, maar noodzakelijke maatregelen genomen binnen het onderwijs. Slim Academy wenst jullie uiteraard alle gezondheid toe.
Ondanks de lockdown willen we je toch zo veel mogelijk helpen met studeren!

Daarom willen we graag onderstaande met je delen:
De verschijningsdata van onze samenvattingen proberen wij zo min mogelijk af te laten wijken van de beloofde data, zodat jij nog steeds kunt studeren.

Check hier al jouw samenvattingen

Slim Academy houdt het beleid van de universiteiten in Nederland scherp in de gaten en wij zullen onze dienstverlening hier, indien gewenst direct op aanpassen!

Onze scriptiebegeleiding gaat gewoon door! Ook tijdens de lockdown staan we via Skype, Mail en Telefoon voor je klaar! Ben je op zoek naar advies over jouw scriptie of wil je weten wat de mogelijkheden komende periode zijn?

Vraag een gratis adviesgesprek aan

De data van onze tentamentrainingen passen we aan de tentamendata van de universiteiten. Dit betekent dat voor nu de tentamentrainingen zijn uitgesteld. Zodra de universiteiten meer bekendmaken over de tentamendata, zullen wij z.s.m. volgen.

Alvast heel veel succes met studeren! En mocht je vragen hebben, onze klantenservice is komende periode gewoon bereikbaar!

Of studeren nu even niet kan, lukt of past, door Slim Academy behaal jij als student jouw studiedoel op de manier die bij jouw wensen aansluit.

Studeren is moeilijk om uiteenlopende redenen. Wij geloven dat het afstemmen van onze studie-ondersteunende producten en diensten op de specifieke hulpvragen van studenten in het hoger onderwijs, studeren prettiger, efficiënter en bovenal effectiever maakt.

– Structurele kwaliteit in alles wat we doen
– Laat alles actiegericht zijn
– Intelligent handelen is vanzelfsprekend
– Meesterlijk professionalisme

  • 200.000+ producten per jaar

  • 800+ studentmedewerkers

  • 170+ begeleiders

  • Sinds 1994

Waarom studeren met Slim Academy?

Onze producten en diensten in cijfers

Wij bieden studieondersteuning voor studenten van:

Onze partners

Slim Academy werkt samen met onderstaande partners:

Wat zeggen onze klanten?

“Geweldige ondersteuning en een zeer ervaren en kundige begeleider!”

Inka

“De Capita Cursus voor Financial Accounting was erg praktisch en daardoor kon ik me goed voorbereiden op het tentamen. Er waren veel vragen waar ik echt veel aan had en me goed kon verdiepen in de stof.”

Tim

“De samenvatting van SlimStuderen zijn altijd erg overzichtelijk waardoor ik goed door de stof heen kan komen. Daarnaast zijn er altijd praktische lijstjes en bullet points waardoor ik een goed beeld krijg van de stof. ”

Ted

“Hele fijne samenvattingen, die erg compleet zijn. Het enige minpunt is dat ze soms wel erg lang zijn, maar dat is ook wel logisch met zulke dikke boeken.”

Lisa

Onze locaties

Bekijk hieronder onze locaties

Amsterdam

Rhijnspoorplein 10-38
amsterdam@slimacademy.nl
020 – 22 61 229

Vragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact me je op!

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op onze website, één van de bedrijfsonderdelen, onze producten en diensten, of de mogelijkheden om samen te werken met Slim Academy? Neem dan contact op met ons door dit formulier in te vullen. Je kunt ons ook bellen via 010 214 32 45.