Slim Academy Corona update:

Ook tijdens de lockdown staan wij voor je klaar!

Afgelopen periode beheerst het COVID-19 virus de media en er zijn ingrijpende, maar noodzakelijke maatregelen genomen binnen het onderwijs. Slim Academy wenst jullie uiteraard alle gezondheid toe.
Ondanks de lockdown willen we je toch zo veel mogelijk helpen met studeren!

Daarom willen we graag onderstaande met je delen:
De verschijningsdata van onze samenvattingen proberen wij zo min mogelijk af te laten wijken van de beloofde data, zodat jij nog steeds kunt studeren.

Check hier al jouw samenvattingen

Slim Academy houdt het beleid van de universiteiten in Nederland scherp in de gaten en wij zullen onze dienstverlening hier, indien gewenst direct op aanpassen!

Onze scriptiebegeleiding gaat gewoon door! Ook tijdens de lockdown staan we via Skype, Mail en Telefoon voor je klaar! Ben je op zoek naar advies over jouw scriptie of wil je weten wat de mogelijkheden komende periode zijn?

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Wist je dat onze tentamentrainingen online ook gewoon doorgaan? Op die manier kan jij makkelijk thuis met de beste repetitoren jezelf voorbereiden op je tentamen. Je krijgt je lespakket thuisbezorgd, zodat je tijdens de training interactief mee kan doen en vragen kan stellen.  Haal je je tentamen toch niet? Dan hebben wij een gratis herkansingsregeling!

Alvast heel veel succes met studeren! En mocht je vragen hebben, onze klantenservice is komende periode gewoon bereikbaar!

Check hier het aanbod voor jouw studie

Waarom studeren met Slim Academy?

Onze producten en diensten in cijfers

Wij bieden studieondersteuning voor studenten van:

Onze partners

Slim Academy werkt samen met onderstaande partners:

Wat zeggen onze klanten?

“Geweldige ondersteuning en een zeer ervaren en kundige begeleider!”

Inka

“De Capita Cursus voor Financial Accounting was erg praktisch en daardoor kon ik me goed voorbereiden op het tentamen. Er waren veel vragen waar ik echt veel aan had en me goed kon verdiepen in de stof.”

Tim

“De samenvatting van SlimStuderen zijn altijd erg overzichtelijk waardoor ik goed door de stof heen kan komen. Daarnaast zijn er altijd praktische lijstjes en bullet points waardoor ik een goed beeld krijg van de stof. ”

Ted

“Hele fijne samenvattingen, die erg compleet zijn. Het enige minpunt is dat ze soms wel erg lang zijn, maar dat is ook wel logisch met zulke dikke boeken.”

Lisa

Onze locaties

Bekijk hieronder onze locaties

Amsterdam

Rhijnspoorplein 10-38
amsterdam@slimacademy.nl
020 – 22 61 229

Vragen?

Check eerst onze FAQ om zo snel mogelijk antwoord te krijgen op je vraag!
Staat je vraag er niet bij? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact me je op!

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op onze website, één van de bedrijfsonderdelen, onze producten en diensten, of de mogelijkheden om samen te werken met Slim Academy? Check dan eerst hier onze FAQ! Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met ons door dit formulier in te vullen. Je kunt ons ook bellen via 010 214 32 45.